Toimistosiivous
Siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Haluamme aina löytää parhaat ratkaisut asiakkaidemme siivouspalveluiden tarpeeseen.
Lue lisää
Ravintolasiivous
Ravintolasiivouksen palvelumme kattavat kaikenlaiset ravintolat suurista yökerhoista pienempiin ruokaravintoloihin, kahviloihin ja pubeihin.
Lue lisää
Kotisiivous
Meiltä saat säännölliset ja kertaluontoiset kodinhoitotyöt joustavasti oman tarpeesi mukaan. Jätä siivous meidän huoleksemme!
Lue lisää
Myymäläsiivous
Viihtyisät ja siistit kauppatilat houkuttelevat asiakkaita ja antavat yrityksestä luotettavan ja laadukkaan kuvan. Myymäläsiivouksen haasteet ovat meille tuttuja ja osaamme huomioida vuodenaikavaihtelut.
Lue lisää
Porrassiivous
Syynä pitkiin asiakassuhteisiin on ollut halu kuunnella myös asiakkaita kuuntelun seurauksena kehitämme toimintaamme vastaamaan entisestään asiakkaiden toiveita ja odotuksia.
Lue lisää
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Toimistosiivous
 • Ravintolasiivous
 • Kotisiivous
 • Myymäläsiivous
 • Porrassiivous

Kuva galleria

Olemme suorittaneet toimistosiivouksia vuosikymmeniä, sekä muita siivoustehtäviä toimistotiloissa ja toimistorakennuksissa.
 • Ole yhteydessä, olemme enemmän!
  Olemme enemmän! Olemme siivouspalveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys, siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Pystymme vaativiin ja suuriin kokonaisuuksiin, pyydä tarjous!

  Lue lisää
 • Laaja kategoria palveluiden tuottamiseen!
  Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin. Ammatillisia kohteitamme, tutustu laajaan paveluiden (siivous) tarjontaan. Tarjoamme sinulle henkilökohtaista palvelua, emme valmista pakettiratkaisua.

  Lue lisää
 • Asiakkaitamme ovat esim.
  Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, ravintoloita, myymälöitä, kouluja, terveyskeskuksia, varastotiloja, toimistotiloja ja yksityisiä yrityksiä jne. Meiltä saat siivouspalvelut kilpailukykyisin hinnoin ja joustavin toimintaehdoin.
 • Rasvakanavat IV-kanavien nuohous
  Tarjoamme ilmanvaihtojärjestelmien puhdisukset ja huoltosopimukset sekä yritys- että yksityisasiakkaille, jotka takaavat sisäilman hyvän laadun niin kotona kuin työpaikalla. Tarjoamme myös ravintoloiden ja keittiöiden rasvakanavien ja suodattimien ammattitaitoisia puhdistuksia.
 • Rekrytointi
  Etsimme ammattitaitoisia siivoustyön tekijöitä, yksityishenkilöitä tai pienyrittäjiä. Kerro alustavasti itsestäsi tai yrityksestäsi, käymme tarkemman keskustelun yhteydenoton jälkeen.

  Lue lisää
"olemme enemmän"
Olemme suorittaneet toimistosiivouksia, sekä muita siivoustehtäviä ammattitaitoisesti. Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille, tai pyydä tarjous meiltä.

Kotisivu Mallipohja

Olet kotisuvustossa jota annetaan vuokralle yhdeksi vuodeksi kerrallaan, tai myydään omaksi. Sivusto on tehty siivousliikkeille itsessään sopivaksi, mutta muuntuu muillekin yritysaloille. Pienet yritykset ovat internet sivujen hankkimisessa "hukassa" lähes aina törmää suuriin kustannuksiin.

Tutki tätä laajaa sivustoa muunnamme sinulle tämän aineiston puolesta yrityksellesi sopivaksi, mutta rakenne on pysyvä. Sivusto on monipuolinen , tutustu ja kerro ajatuksisasi ja sivuston sopivuudesta yrityksellenne. Neuvottelemme aina palveluksistamme asiakkaan kanssa! 

Aikataulut, jotka kasvattavat yritystäsi ja lisäävät tuottavuutta

Hallitse yritystäsi tien päällä Rakennakotisivun vaivatonta ja edullista siivousvarausohjelmistoa käyttämällä. Vietä aikaa liiketoiminnan kasvattamiseen ja anna ohjelman käsitellä varauksiasi, lähettää automatisoituja muistutuksia henkilöstöllesi ja asiakkaillesi, hyväksyä maksut puolestasi ja luoda laskuja. Tämä siivouspalvelujen hallintajärjestelmä mahdollistaa rajoittamattoman henkilöstön määrän ja rajattomat paikat ilman lisäkustannuksia.

Tiedustele tarvittaessa tutustu lisää? Tämä palvelu on sinulle niin edullinen, että hävettää tässä kertoa kysy info(at)rakennakotisivut.com